Home > Noutati > Intalnirea echipei de mediere din cadrul proiectului de incluziune sociala, Cluj-Napoca, 6 decembrie 2018

In data de 6 decembrie 2018 a avut loc intalnirea echipei de mediere locuri de munca din cadrul proiectului „Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a romilor şi a altor grupuri vulnerabile in judetele Mures, Cluj, Bihor, Alba, Covasna, Salaj si Harghita”.

Activitatea de mediere locuri de munca se desfasoara in judetele Cluj, Mures si Bihor. In cadrul acestei intalniri au fost prezentate activitatile si rezultatele obtinute in perioasa septembrie – noiembrie 2018, membrii echipei de mediere avand ocazia de a face schimb de experienta.

In perioada septembrie – noiembrie 2018, in cadrul proiectului au fost informate 188 persoane, au fost consiliate 176 persoane si pentru 71 persoane au fost mediate intalniri cu potentiali angajatori. In baza discutiilor cu mediul de afaceri, se preconizeaza o crestere a numarului de posturi disponibile in primavara anului 2019.