Home > Despre noi > Organizare

Consiliul Director, organul de conducere si de administrare al Fundatiei, este format din 5 membri (1 reprezentant din Elvetia si 4 din Romania), alesi pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea reinnoirii mandatului. Membrii Consiliului Director au o vasta experienta de management in domeniul economic si social.

Membrii Consiliului Director se intalnesc de cel putin 2 ori pe an in sedinte ordinare si de cate ori este nevoie in sedinte extraordinare.

Consiliul Director asigura realizarea scopului si obiectivelor Fundatiei.

Membrii Consiliului Director:

Angela Elmiger, Presedinte al Consiliului, Desk Officer Eastern Europe.

Ing. Ioan Vlasa, născut în 1968. Din 2002, director executiv al Fundatiei FAER. Peste 20 ani de experiență în implementarea proiectelor, in special în domeniul dezvoltării rurale, microfinanțării, consultanței și dezvoltării serviciilor sociale. Partener in cadrul proiectelor SDC si HEKS de peste 20 ani. Experiență în implementarea proiectelor în domeniul incluziunii romilor (educație).

Dr. Szekely Anamaria Stefania, absolventă a Facultății de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca , medic specialist medicina familiei, cu competență în medicina paliativă. Din 2006, director executiv al Filialei Reghin a Fundației Creștine Diakonia, compartiment – serviciul de îngrijire la domiciliu. Din 2008, medic de familie în Reghin.

Diana Chiriacescu, director national FONSS (Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale)

Daniel Szekely, Director Executiv Clienți IMM și MicroBusiness, Banca Transilvania

Directorul Fundatiei, Emanuel Țapu (Economist, MBA) este responsabil de managementul strategic al HEKS/EPER Romania. Pe lângă anii petrecuti în domeniul microfinanțării, activității bancare și audit, experiența sa anterioară in domeniul ONG-urilor include: gestionarea unor proiecte finanțate prin fonduri norvegiene, responsabilitati pentru diverse activități și raportare în proiecte finantate de SDC în România, proiecte internaționale in domeniul incluziunii romilor.