Home > Parteneri

HEKS/EPER Elvetia

https://www.eper.ch/

Fundatia HEKS/EPER Elvetia a fost fondata în 1946 de catre Federatia Bisericilor Protestante Elvetiene. In centrul angajamentului sau se afla demnitatea fiecarei fiinte umane. Fundatia este activa in 32 de tari si gestioneaza 251 proiecte. In proiectele sale din strainatate, se concentreaza pe dezvoltarea comunitatilor rurale, ajutor umanitar și cooperarea cu biserici. In Elvetia, proiectele sale vizeaza drepturile si integrarea refugiatilor si a persoanelor din grupuri vulnerabile.

 

Fundatia FAER Reghin

www.faer.ro
Fundaţia pentru promovarea Agriculturii şi Economiei Regionale FAER a fost infiintata în 1992 cu scopul de a asista si promova dezvoltarea rurala in zona geografica a judetelor Mures, Bistrita Nasaud si Suceava. FAER a devenit o importanta agentie pentru dezvoltare din regiunile mai sus numite, activitatile sale principale fiind: cursuri profesionale pentru adulti si creditarea activitatilor generatoare de venit.

 

Fundaţia Creştina Diakonia Cluj

www.diakonia.ro/cj

Misiunea Fundatiei Crestine Diakonia, infiintata in anul 2001, este intarirea simtului de raspundere individual si comunitar – pe baza unui sistem de valori crestin -, formarea de opinii, dezvoltarea unor aptitudini psihice-fizice-intelectuale, ocrotirea vietii, ajutarea bolnavilor si a celor cu probleme sociale.

 

Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba

www.filantropiaortodoxa.ro
Misiunea asociatiei este de a dezvolta comunitatile din judetele Alba si Mures. Scopul asociatiei este de a oferi servicii comunitare-sociale, medicale, culturale şi educationale, in spirit crestin, pentru rezolvarea problemelor comunitatilor. Beneficiarii asociatiei sunt copiii cu risc crescut de abandon scolar si familial, pentru care au fost instituite masuri de protectie de tip rezidential, care au suferit forme de abuz/neglijare, care provin din familii dezorganizate, copiii dotati.

 

Fundatia Crestina Diakonia Covasna

www.diakonia.ro/sfghe
Fundatia Crestină Diakonia Filiala Sfântu Gheorghe acorda ajutor profesional persoanelor cu probleme de sanatate şi sociale, fara orice fel de discriminare.

 

Asociaţia Caritas

www.caritas-ab.ro
Misiunea organizatiei Caritas Alba Iulia este promovarea caritatii si dreptatii sociale. Obiectivele sale constau in promovarea de concepte si orientari in politica sociala, reintegrarea in societate a celor saraci si marginalizati, dezvoltarea comunitara, cooperarea cu autoritatile locale si nationale. Asociatia deruleaza proiecte de asistenta sociala in 6 judete din centrul Romaniei.

 

 

HEKS/EPER Georgia

HEKS-EPER Georgia se dedica justitiei, pacii si integritatii. Valorile HEKS-EPER Georgia presupun respect pentru toti oamenii. HEKS-EPER Georgia ajuta persoanele din medii defavorizate, indiferent de naționalitate sau religie. HEKS-EPER Georgia lucrează în 2 domenii: dezvoltarea comunităților rurale și transformarea conflictelor.

 

Elkana, Georgia

http://www.elkana.org.ge/index.php?action=0&lang=eng

Asociatia pentru Agricultura Biologica Elkana este o uniune a agricultorilor care are ca scop imbunatatirea conditiilor socio-economice ale populatiei georgiene si protectia mediului, prin incurajarea dezvoltarii unei agriculturi organice durabile si cresterea gradului de autosustinere al populatiei rurale.

 

Asociația Grupul de Acțiune Locală Țara Năsăudului

http://www.taranasaudului.ro/

GAL Țara Năsăudului acopera un teritoriu format din 13 comunitati: orasul Nasaud si comunele Feldru, Parva, Rebra, Rebrisoara, Romuli, Telciu, Cosbuc, Salva, Nimigea, Dumitra, Sieu – Magherus si Sintereag. Misiunea asociatiei este de a sustinere dezvoltarea locala prin proiecte in domenii precum: asociativitate pentru promovarea produselor locale si consiliere pentru grupuri defavorizate, comunicare si cooperare interetnica, silvicultura, servicii neagricole si mica infrastructura publica.

 

Fundatia OPEN FIELDS

http://openfields.ro/index.html/

Dupa 25 de ani în slujba comunităților cu susţinuţi integral de Heifer International, Open Fields continuă să îndeplinească misiunea de a-i sprijini pe cei săraci și nevoiaşi şi de a îngriji mediul înconjurător, astfel ducând mai departe moștenirea primită de la fondatorii noștri.

 

SC Softvision SRL

http://softvision.com/

Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi 

romacenter.ro

Fundatia Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi este o organizatie neguvernamentala, independenta si non-profit, fondata în anul 1999 de Fundatia pentru o Societate Deschisa. Fundatia are misiunea de a contribui la ameliorarea conditiilor de viata a comunitatilor de romi din România.