Promovarea rezultatelor proiectului de Incluziune Sociala in domeniul medierii de locuri de munca

 • 19/07/2017
 • Noutati
 • admin
 • Promovarea rezultatelor proiectului de Incluziune Sociala in domeniul medierii de locuri de munca

  Intalnirea autoritatilor locale din Turda

  Reprezentantii HEKS/EPER Romania si Arc Consulting au participat, in iunie 2017, la o intalnire de lucru, in cadrul Consiliului Local Turda. Intalnirea cu autoritatile locale si cu liderii romi ne-a oferit ocazia de a prezenta proiectul “Incluziune sociala si imbunatatirea conditiilor de viata a romilor si a altor grupuri vulnerabile in judetele Mures, Cluj, Bihor, Alba, Covasna, Salaj si Harghita“. Le-au fost prezentate participantilor rezultatele obtinute si metodologia folosita in cadrul activitatilor de mediere a locurilor de munca in județul Cluj.

  Prezentarea activitatii de mediere de locuri de munca la Prefectura Cluj, 23 iunie 2017

  In data de 23 iunie 2017, la Prefectura Cluj, HEKS/EPER Romania si Arc Consulting au avut ocazia sa prezinte rezultatele activitatii de mediere de locuri de munca din cadrul proiectului “Incluziune sociala si imbunatatirea conditiilor de viata a romilor si a altor grupuri vulnerabile in judetele Mures, Cluj, Bihor, Alba, Covasna, Salaj si Harghita“. Participanții, care au inclus membri ai minorității rome din Parlamentul Romaniei si din Guvern si alte autoritati locale si regionale, au apreciat rezultatele. Obiectivul evenimentului a fost intalnirea reprezentantilor autoritatilor locale si regionale cu reprezentantii minoritatii rome, pentru a discuta problemele, a stabili un cadru de comunicare, a incerca identificarea unor solutii.

  Pentru mai multe informatii despre proiect si rezultatele obtinute, va rugam sa accesati sectiunea dedicata la http://www.heks-eper.ro/proiecte/incluziune-sociala/.